Ohita navigaatio

Kalasatama | Meistä

LOUNAS | KOKOUKSET | KAHVILA | YKSITYISTILAISUUDET | MEISTÄ

Maistuisiko kokkien käsityönä valmistettu, sesonkia mukaileva lounas? Kenellepä ei. Tarjoamme Pihkoissa rehellistä ja monipuolista ruokaa kaikkina arkipäivinä ja vieläpä sopuhintaan.

Pihkan Vihreä pöytä on poikkeuksellisen kattava, täynnä raikkaita sesongin kasviksia ja salaatteja. Pääruokina tarjolla on vaihtuva valikoima liha-, kala- ja kasvisruokia. Suosimme läheltä tulevaa ja monet raaka-aineemme matkaavat lautasille tutuilta lähituottajilta. Heidän tuotteidensa herkullisuus kumpuaa muun muassa toimintatavoista, jotka kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän.

Pihka elää sesonkien rytmissä. Siksi et maksa lounaastasi liikaa. Vihannekset ovat maistuvia ja edullisia. Helposti kaaliin menevä juttu. Välitämme siitä, mitä suuhusi laitat ja haluamme olla se maistuvin osa arkeasi. Pihkassa nautit lounaasi kiireettä, mutta joutuisasti, ilman tarvetta kellon vilkuiluun.

Hyvinvointi luodaan arjessa, joten panosta omaan ja työntekijöidesi hyvään oloon. Arkilounas ei ole koskaan ollut näin järkevää, terveellistä ja mikä tärkeintä, herkullista.


Pihkoissa luomu ja lähiruoka ovat lähellä sydäntä. Olemme mukana Portaat luomuun -ohjelmassa, jonka tavoitteena on lisätä luomutuotteiden käyttöä osana kestävän kehityksen mukaista toimintaa. Sitoudumme hankkimaan mahdollisimman suuren osan raaka-aineista luomuna ympäri vuoden. Kesällä tämän lisäksi ostamme Stadin Puutarhurin koko sadon käyttöömme.

Yhteystiedot

Pihka Kalasatama
Työpajankatu 13, 00580 Helsinki
kalasatama@pihka.fi
+358 50 501 4399

Marjo Jämsä
Ravintolapäällikkö
marjo.jamsa@pihka.fi
Ville Jokinen
Keittiömestari
ville.jokinen@pihka.fi

Pihka Kalasataman keittiöstä, ruokalistoista ja lounaan makumaailmasta vastaa keittiömestari Ville Jokinen. Tässä Villen ajatuksia ja ideologiaa ruoan ja makujen maailmasta.

Toimintamme keskiössä ovat arvot Maku. Alkuperä. Intohimo. Mitä nämä sanat tarkoittavat omassa työssäsi ja miten se näkyy ravintolassasi?

MakuAlkuperä ja Intohimo ovat kuin juurileipä.
Alkuperää ruokitaan hyvillä raaka-aineilla ja intohimolla. Tästä syntyy aito maku.