![](https://www.pihka.fi/wp-content/uploads/2023/07/pihka_kalasatama.png)
Lounashintamme 1.1.2024 alkaen:
Koko pöytä 12,60€
Vihreä pöytä 11,20€
11 lounaan kortti 126€, eli kymmenen leiman jälkeen ilmainen lounas!
Pihkassa on aina tarjoilla gluteenitonta, laktoositonta ja vegaanista lounasta. Keittiömme ottaa myös aina huomioon muut erikoisruokavaliot. Henkilökuntamme auttaa teitä näissä mielellään!
Mikäli etsit laadukasta lounasravintolaa ja haluat tehdä yrityksellesi lounassopimuksen, otathan yhteyttä kalasatama@pihka.fi.
Viikon lounas
Tarjolla 10.45-13.30
Pihka Kalasatama palvelee juhannus viikolla ma-ke normaalisti ja to 20.6. saatavilla keittolounasta ja pe 21.6. kiinni!
Lomailemme 21.6.-5.8. avaamme ravintolan normaalisti tiistaina 6.8.
Ihanaa ja aurinkoista kesää kaikille! <3
Maanantai 17.6.
Paahdettua kananrintafileetä, valkoviini-sitruunakastiketta & timjamiperunaa
Punajuuri-halloumipihvejä, hummusta & kurkkuraitaa
Pinaattikeittoa & munalumea
Mangojogurttia
Aamupala: Luomuvehnäpuuroa
Tiistai 18.6.
Porsan ulkofileetä, tummaa-dijonkastiketta & juures-perunamuusia
Kaliksen saag paneeria tofusta & basmatiriisiä
Pähkinäistä porkkanakeittoa & rapeaa sipulia
Raparperipiirasta & kermavaahtoa
Aamupala: luomukaurapuuroa
Keskiviikko 19.6.
Savulohi-uunipastaa & tillipestoa
Pinaattilettuja, tuorejuusto-sienimoussea & puolukkaa
Kookos-kanakeittoa
Jäätelöä
Aamupala: Luomuruispuuroa
Torstai 20.6.
Keittolounas 11,20 €
Perinteistä lihakeittoa (G,M)
Bataatti-appelsiinikeittoa (G,M)
Hernekeittoa (G,M)
Pannaria, hilloa & kermaa
Aamupala: Luomumannapuuroa
Perjantai 21.6.
Hyvää juhannusta ja aurinkoista kesää, nähdään taas tiistaina 6.8. <3
Huom!
Pidätämme oikeuden muutoksiin esim. raaka-ainetoimituksiin liittyvistä syistä.
![](https://www.pihka.fi/wp-content/uploads/2023/07/pihka_ruoka5.png)
Aukioloajat
Yhteystiedot:
Työpajankatu 13,
00580 Helsinki
Sijainti kartalla >>
kalasatama@pihka.fi
+358 50 501 4399
Ilmoitamme EU-asetuksen mukaisesti lihan alkuperän kaikissa raa´asta tai pakastetusta lihasta itse valmistamissamme ruoissa.
Ruokalistoilla käytämme merkintää: (lihan alkuperä: Suomi) / (lihan alkuperä: Ranska).
Englanninkielisillä listoilla käytämme pelkkiä lyhenteitä (fin, fra, ger).
Ajankohtaiset alkuperätiedot löydät ravintolastamme paikan päällä löytyvistä lounaslistoista.