Kalasatama

Lounashintamme 1.1.2024 alkaen:

Koko pöytä 12,60€
Vihreä pöytä 11,20€
11 lounaan kortti 126€, eli kymmenen leiman jälkeen ilmainen lounas!

Pihkassa on aina tarjoilla gluteenitonta, laktoositonta ja vegaanista lounasta. Keittiömme ottaa myös aina huomioon muut erikoisruokavaliot. Henkilökuntamme auttaa teitä näissä mielellään!

Mikäli etsit laadukasta lounasravintolaa ja haluat tehdä yrityksellesi lounassopimuksen, otathan yhteyttä kalasatama@pihka.fi.

Viikon lounas

Tarjolla 11.00-13.30

Maanantai 22.4.


Kana-schnitzeleitä, kapris-kermaviiliä & perunamuusia

Paprika-shaksukaa & kananmunaa

Metsäsienikeittoa

Päivänpiirasta

Aamupala: Luomuvehnäpuuroa

Tiistai 23.4.


Lihapullia, sinappikastiketta & keitettyä perunaa

Biriyania tofulla & inkiväärihilloketta

Peruna-purjokeittoa

Banoffeeta 

Aamupala: luomukaurapuuroa 

Keskiviikko 24.4.


Timjamilla & sitruunalla marinoitua kanaa, maustevoi-pilahvia & valkoviinikastiketta

Risottoa aurinkokuivatusta tomaatista, parmesania & basilikaa 

Jauheliha-papukeittoa

Mandariinikiisseliä

Aamupala: luomuruispuuroa 

Torstai 25.4.


Tagliatellea lohi-katkarapu kermakastikkeessaa & tillipestoa

Mustapapufeijoadaa & pilahviriisiä

Hernekeittoa

Pannaria, hilloa & kermaa

Aamupala: luomumannapuuroa 

Perjantai 26.4.


Valikoima makkaroita, hodareita, hapankaalia & lankkuperunaa kaikilla mausteilla

Herkkusieni-kurpitsalasagnea

Tomaattista linssikeittoa & appelsiinijogurttia

Hedelmäsalaattia

Aamupala: Neljäviljanpuuroa

Huom!


Pidätämme oikeuden muutoksiin esim. raaka-ainetoimituksiin liittyvistä syistä. 

Aukioloajat

Maanantai 8-15, lounas klo 11-13.30
Tiistai 8-15, lounas klo 11-13.30
Keskiviikko 8-15, lounas klo 11-13.30
Torstai 8-15, lounas klo 11-13.30
Perjantai 8-15, lounas klo 11-13.30
Lauantai Suljettu
Sunnuntai Suljettu

Yhteystiedot:
Työpajankatu 13, 
00580 Helsinki
Sijainti kartalla >>
kalasatama@pihka.fi
+358 50 501 4399

Ilmoitamme EU-asetuksen mukaisesti lihan alkuperän kaikissa raa´asta tai pakastetusta lihasta itse valmistamissamme ruoissa. 
Ruokalistoilla käytämme merkintää: (lihan alkuperä: Suomi) / (lihan alkuperä: Ranska).
Englanninkielisillä listoilla käytämme pelkkiä lyhenteitä (fin, fra, ger). 
Ajankohtaiset alkuperätiedot löydät ravintolastamme paikan päällä löytyvistä lounaslistoista.