Kalasatama

Lounashintamme 1.1.2024 alkaen:

Koko pöytä 12,60€
Vihreä pöytä 11,20€
11 lounaan kortti 126€, eli kymmenen leiman jälkeen ilmainen lounas!

Pihkassa on aina tarjoilla gluteenitonta, laktoositonta ja vegaanista lounasta. Keittiömme ottaa myös aina huomioon muut erikoisruokavaliot. Henkilökuntamme auttaa teitä näissä mielellään!

Mikäli etsit laadukasta lounasravintolaa ja haluat tehdä yrityksellesi lounassopimuksen, otathan yhteyttä kalasatama@pihka.fi.

Viikon lounas

Tarjolla 10.45-13.30

Maanantai 20.5.


Naudanlihapullia, sinappikastiketta & juuresperunamuusia

Pinaatti-fetarisottoa & paistettuja herkkusieniä

Peruna-fenkolikeittoa & rapeita siemeniä

Pinacolada smoothieta

Aamupala: Luomuvehnäpuuroa

Tiistai 21.5.


Kaalikääryleitä, keitettyjä perunoita & karpaloa

Belugalinssiragua & yrttilinguinea

Kirkasta lämminsavulohikeittoa & tilligromolataa

Mansikkakiisseliä

Aamupala: luomukaurapuuroa 

Keskiviikko 22.5.


Fish n Chips; rapeaksi paistettua turskaa & tartarkastiketta

Biriyani: Intialaista mausteista riisiä savutofulla

Tomaatti-briejuustokeittoa

Marinoituja hedelmiä, marenkia & vaniljavaahtoa

Aamupala: Luomuruispuuroa

Torstai 23.5.


Maalaiskana marengoa, fetajuustoa & basilikapestoa

Thai kookoscurrya, tofua & riisinuudeleita

Hernekeittoa

Pannaria, hilloa & kermaa

Aamupala: Luomumannapuuroa

Perjantai 24.5.


BBQ-nyhtöpossuburgereita, savuchilimajoneesia & lohkoperunoita

Polenta pepperonataa, halloumia & paistettuja herkkusieniä

Maissikeittoa & jalapenoa

Mansikka-aprikoosirahkaa

Aamupala: Neljäviljanpuuroa

Huom!


Pidätämme oikeuden muutoksiin esim. raaka-ainetoimituksiin liittyvistä syistä. 

Aukioloajat

Maanantai 8-15, lounas klo 10.45-13.30
Tiistai 8-15, lounas klo 10.45-13.30
Keskiviikko 8-15, lounas klo 10.45-13.30
Torstai 8-15, lounas klo 10.45-13.30
Perjantai 8-15, lounas klo 10.45-13.30
Lauantai Suljettu
Sunnuntai Suljettu

Yhteystiedot:
Työpajankatu 13, 
00580 Helsinki
Sijainti kartalla >>
kalasatama@pihka.fi
+358 50 501 4399

Ilmoitamme EU-asetuksen mukaisesti lihan alkuperän kaikissa raa´asta tai pakastetusta lihasta itse valmistamissamme ruoissa. 
Ruokalistoilla käytämme merkintää: (lihan alkuperä: Suomi) / (lihan alkuperä: Ranska).
Englanninkielisillä listoilla käytämme pelkkiä lyhenteitä (fin, fra, ger). 
Ajankohtaiset alkuperätiedot löydät ravintolastamme paikan päällä löytyvistä lounaslistoista.