Ohita navigaatio

Pihka Catering


Pihka Catering toteuttaa asiakkailleen tapahtuman kuin tapahtuman, esimerkiksi vaatimat vip-illalliset ja edustustarjoilut, juhlatilaisuudet asiakkaiden toimistoissa ja yksityisasiakkaiden kodeissa sekä juhlatiloissa, cateringviennit, kokousaamiaiset kuten myös suuremmatkin
juhlat ja festivaalikeitraukset. 

Tekemiämme isoja tapahtumia viime vuosilta ovat esimerkiksi useampi Jussi-Gaala,
Helsingin Juhlaviikkojen Huvila-teltan ravintolatoiminta vuosina 2013-2019,
Flow-festivaalien artisticatering 2019, Martta-Liiton 120-vuotisjuhlat Senaatintorilla 2019 sekä lukuisia muita 200-2000 hengen tilaisuuksia eri juhlatiloissa ja ulkoilmassa.

Tarjoilut räätälöidään aina tilaisuuden teemaan ja tilaajan toiveisiin. Kauttamme onnistuvat niin astiavuokraus ja tapahtumatekniikka kuin vuokrakalusteet ja somistuskin.

Tarjoilut toteutetaan aina vastuullisesti aina raaka-aineita, biohajoavia kertakäyttöastioita kuin henkilökunnan hyvinvointiakin myöten. Oma leipomomme on ylpeydenaiheemme ja teemme tiivistä yhteistyötä myös maamme todellisiin huippuihin kuuluvan Suklaatäplä Oy:n kondiittorimestari Juha Rissasen kanssa. Pihkan ruokaideologia nojautuu kotimaisiin sesongin raaka-aineisiin, pohjolan luonnonantimien hyödyntämiseen, käsityöhön ja laaja-alaiseen osaamiseen. Henkilökunta on suurin voimavaramme.

Pihkan cateringmyynnin kautta voidaan tilaisuuksiin räätälöidä tarvittaessa myös muiden NoHo -konsernin ravintoloiden herkkuja ja henkilöitä.
Teemme tiivistä yhteistyötä esimerkiksi Hanko Sushin, Pizzariumin ja Sikkesin kanssa.

KYSY LISÄÄ:
catering@pihka.fi
 myynti@noho.fi tai +358 9 6128 6000