Ohita navigaatio

Pihka Kalasatama

LOUNAS | KOKOUKSET | KAHVILA | YKSITYISTILAISUUDET | MEISTÄ | TARJOUSPYYNTÖ

Pihka Kalasatama on avoinna kiinteistössä toimivien yritysten työntekijöille sekä heidän vierailleen. Pihkassa on aina tarjoilla gluteenitonta ja laktoositonta lounasta. Huomioimme pyydettäessä myös muut erityisruokavaliot mahdollisuuksien mukaan.
Mikäli etsit laadukasta lounasravintolaa ja haluat tehdä yrityksellesi lounassopimuksen, otathan yhteyttä kalasatama@pihka.fi.

Tilaa Pihka Kalasataman viikkokirje, saat lounaslistat ja viimeisimmät kuulumiset suoraan sähköpostiisi.

Päivän lounas

perjantai 22.1.

Hawaijin pizzaa kunnon palvikinkusta, ananaksesta ja aurajuustosta L

Thaimaalaista paistettua riisiä, herkkusieniä ja tofua V, G

Bataattikeittoa ja valkosipulikermaviiliä L, G, K

Porkkanakakkua L

Aamupala; mannapuuroa ja mansikkaa ©

Avoinna tänään 8.30-14.30


Lounas klo 11.00-14.00

Viikon lounas:

maanantai 18.1.

Karjalanpaistia, kuoriperunoita ja puolukkaa L, G

Pinaattiravioleja ja parmesanjuustoa L, K

Mustajuurikeittoa ja punasipulivinaigrettea L, K

Uuniomenasmoothieta L, G

Aamupala; ruispuuroa ja puolukkahilloa 

tiistai 19.1.

Koskenlaskijan savulohikiusausta, suolakurkkua ja punajuuria L, G

Paistettuja kasviksiä, sieniä ja sesaminsiemeniä Teppanyaki V, G

Makkarakeittoa ja lehtipersiljaa M, G

Makkarakeittoa ja lehtipersiljaa M, G

Aamupala; kaurapuuroa 

keskiviikko 20.1.

Kermaista kalkkunapastaa, kirsikkatomaatteja ja tuoretta rucolaa L

Marokkolaista kasvistaginea, sitruskvinoaa ja paahdettua pähkinää M, G

Ranskalaista sinisimpukkakeittoa L, G

Appelsiinikeittoa ja kardemummavaahtoa L, G

Aamupala: riisipuuroa

torstai 21.1.

Paahdettua maalaiskananpaistia, valkosipuli-hunajakastiketta ja pilahviriisiä L

Vuohenjuusto -purjopiirasta ja kurpitsapikkelssiä L, K

Meksikolaista kasviskeittoa ja avocadokreemiä L, G, K

Vanilja-vadelmarahkaa L, G

Aamupala: luomuohrapuuroa 

perjantai 22.1.

Hawaijin pizzaa kunnon palvikinkusta, ananaksesta ja aurajuustosta L

Thaimaalaista paistettua riisiä, herkkusieniä ja tofua V, G

Bataattikeittoa ja valkosipulikermaviiliä L, G, K

Porkkanakakkua L

Aamupala; mannapuuroa ja mansikkaa ©

25.1 — 31.1

maanantai 25.1.

Pannupihvejä, tummaa sipulikastiketta ja yrttiperunoita L

Ground meat patties with onion sauce & herb potatoes

Valkosipulista herkkusieni-pinaattipastaa L, K

Garlic & mushroom pasta

Talvikurpitsakeittoa ja vegaanista pestoa M, G 

Pumpkin soup & vegan pesto

Taatelikakkua ja piimäkakkua L

Bundt cakes

tiistai 26.1.

Tempurapaistettua turskaa, seesaminsiemeniä ja Yakimeshi -riisiä M

Battered god fish with sesame & Yakimeshi rice

Grillattuja kasviksia, Jalotofua ja satay-kastiketta V, G

Grilled vegetable & tofu with satay sauce

Lammasjauheliha-kaalikeittoa M, G

Ground lamp & cabbage soup

Jogurttimoussea ja kirsikkakompottia L, G

Yoghourt mousse & cherry jam

keskiviikko 27.1.

Makkarastroganoffia, perunamuussia ja maustekurkkusalaattia L, G 

Sausage stroganoff with potato mash & pickled cucumber salad

Porkkana-maapähkinämureketta ja vegaaniaiolia M, G

Carrot & peanut loaf & vegan aioli

Katkarapukeittoa “Bisque” L, G

Shrimp soup

Filo-omenastruudelia ja vaniljakastiketta L

Apple strudel & vanilla sauce

torstai 28.1.

Possun ribsejä ja makeaa savuchilikastiketta M, G

Pork ribs in sweet smoked chili sauce

Pihkan kevätkääryleitä kasviksista ja vermisellistä & appelsiinipapuja M

Pihka’s spring roll’s & orange beans

Tomaatti-tuorejuustokeittoa ja marinoitua varsiselleriä L, G

Tomato & cream cheese soup with marinated celery

Trooppista hedelmäfruitieta L, G

Tropical fruit smoothie

perjantai 29.1.

Maalaiskanaa ja kasviksia Tikka Masala & paistettua riisiä M, G

Chicken Tikka Masala & fried rice

Kasvishampurilaisia punajuuripihvillä ja vuohenjuustolla L

Beetroot & goat cheese veggie burgers

Toscanalaista valkopapukeittoa ja valkosipulikrutonkeja M

White bean soup & garlic croutons

Friteerattuja banaaneja ja hunaja-kermakastiketta L

Fried bananas with honey & cream sauce

ka


Tutustu myös muihin Pihkoihin.


Aukioloajat

  • maanantai 8.30-14.30
  • tiistai 8.30-14.30
  • keskiviikko 8.30-14.30
  • torstai 8.30-14.30
  • perjantai 8.30-14.30
  • lauantai suljettu
  • sunnuntai suljettu

Muina aikoina palvelemme tilauksesta.

Yhteystiedot:
Työpajankatu 13, 
00580 Helsinki
Sijainti kartalla >>
kalasatama@pihka.fi
+358 50 501 4399

1.5. alkaen ilmoitamme voimaan astuvan EU-asetuksen mukaisesti lihan alkuperän kaikissa raa´asta tai pakastetusta lihasta itse valmistamissamme ruoissa. Ruokalistoilla käytämme merkintää: (lihan alkuperä: Suomi) / (lihan alkuperä: Ranska).
Englanninkielisillä listoilla käytämme pelkkiä lyhenteitä (fin, fra, ger). Ajankohtaiset alkuperätiedot löydät ravintolastamme paikan päällä löytyvistä lounaslistoista.’