Ohita navigaatio

Pihka Kalasatama

LOUNAS | KOKOUKSET | KAHVILA | YKSITYISTILAISUUDET | MEISTÄ | TARJOUSPYYNTÖ

HUOM! Kaikissa Pihkoissa otetaan käyttöön koronapassi perjantaina 17.12.2021 klo 7.00. Pyydämme kaikkia asiakkaitamme saapuessaan ravintolaamme esittämään sekä koronapassin että henkilöllisyystodistuksen. 

Koronatilanne on muuttunut ja haluamme osaltamme auttaa estämään koronaviruksen ylimääräistä leviämistä. Näin vaikutamme myös henkilökuntamme, asiakkaidemme ja sidosryhmiemme turvallisuuteen. Tervetuloa Pihkaan lounaalle, teemme siitä mahdollisimman turvallista.

Uusien rajoitusten myötä valtaosa asiakkaistamme ovat siirtyneet etätöihin, jonka vuoksi Pihka Kalasatama on suljettu toistaiseksi.
Pihka Sompa palvelee nälkäisiä lounasasiakkaita osoitteessa Tukkutorinkuja 5 (Hermanninrantatien ja Tukkutorinkujan kulmassa) Sompan lounaslistan ja muut tiedot löydät täältä

Pihka Kalasatama on avoinna kiinteistössä toimivien yritysten työntekijöille sekä heidän vierailleen. Pihkassa on aina tarjoilla gluteenitonta ja laktoositonta lounasta. Huomioimme pyydettäessä myös muut erityisruokavaliot mahdollisuuksien mukaan.
Mikäli etsit laadukasta lounasravintolaa ja haluat tehdä yrityksellesi lounassopimuksen, otathan yhteyttä kalasatama@pihka.fi.

Tilaa Pihka Kalasataman viikkokirje, saat lounaslistat ja viimeisimmät kuulumiset suoraan sähköpostiisi.

Suljettu tänään Avoinna klo 8-14, lounas klo 11-13.30


Lounas maanantaista torstaihin klo 11.00-13.30


Tutustu myös muihin Pihkoihin.


Aukioloajat

  • maanantai suljettu Avoinna klo 8-14, lounas klo 11-13.30
  • tiistai suljettu Avoinna klo 8-14, lounas klo 11-13.30
  • keskiviikko suljettu Avoinna klo 8-14, lounas klo 11-13.30
  • torstai suljettu Avoinna klo 8-14, lounas klo 11-13.30
  • perjantai suljettu
  • lauantai suljettu
  • sunnuntai suljettu

Muina aikoina palvelemme tilauksesta.

Yhteystiedot:
Työpajankatu 13, 
00580 Helsinki
Sijainti kartalla >>
kalasatama@pihka.fi
+358 50 501 4399

1.5. alkaen ilmoitamme voimaan astuvan EU-asetuksen mukaisesti lihan alkuperän kaikissa raa´asta tai pakastetusta lihasta itse valmistamissamme ruoissa. Ruokalistoilla käytämme merkintää: (lihan alkuperä: Suomi) / (lihan alkuperä: Ranska).
Englanninkielisillä listoilla käytämme pelkkiä lyhenteitä (fin, fra, ger). Ajankohtaiset alkuperätiedot löydät ravintolastamme paikan päällä löytyvistä lounaslistoista.’