Ohita navigaatio

Pihka Kalasatama

LOUNAS | KOKOUKSET | KAHVILA | YKSITYISTILAISUUDET | MEISTÄ | TARJOUSPYYNTÖ

Kiinteistön erittäin alhaisesta käyttöasteesta johtuen suljemme Pihka Kalasataman torstaina 3.12 klo 14 ja avaamme jälleen 4.1.2021.

Pihka Kalasatama on avoinna kiinteistössä toimivien yritysten työntekijöille sekä heidän vierailleen. Pihkassa on aina tarjoilla gluteenitonta ja laktoositonta lounasta. Huomioimme pyydettäessä myös muut erityisruokavaliot mahdollisuuksien mukaan.
Mikäli etsit laadukasta lounasravintolaa ja haluat tehdä yrityksellesi lounassopimuksen, otathan yhteyttä kalasatama@pihka.fi.

Tilaa Pihka Kalasataman viikkokirje, saat lounaslistat ja viimeisimmät kuulumiset suoraan sähköpostiisi.

Avoinna tänään 8.30-14


Lounas klo 11.00-13.30

Viikon lounas:

maanantai 30.11.

Chorizopullia tomaattikastikkeessa & spaghettia M

Jalotofu green curry V

Metsäsienikeittoa L, G, K ja timjamikrutonkeja L

Mustikkakeittoa ja vaniljaista riisivanukasta L, G

tiistai 1.12.

Lohilasagne L

Ranskalaista kolmen sipulin uunimunakasta L, G, K

Borchkeittoa ja yrttismetanaa L, G

Mehevä pullavanukas L

keskiviikko 2.12.

Maissikanaa Massaman curry M, G

Gorgonzolapizzaa ja tuoretta rucolaa L, K

Makkaraminestronekeittoa M

Piparirahkaa L, G

torstai 3.12.

Belmannin pyttipannua, paistettuja munia ja talon kurpitsapikkelisiä L, G

Kasviskormaa, jogurttiraitaa ja omenachutneyta M, G

Misokeittoa, tuoreyrttejä ja friteerattua tofua V, G

Aprikoosiwiineri L


Tutustu myös muihin Pihkoihin.


Aukioloajat

  • maanantai 8.30-14
  • tiistai 8.30-14
  • keskiviikko 8.30-14
  • torstai 8.30-14
  • perjantai suljettu
  • lauantai suljettu
  • sunnuntai suljettu

Muina aikoina palvelemme tilauksesta.

Yhteystiedot:
Työpajankatu 13, 
00580 Helsinki
Sijainti kartalla >>
kalasatama@pihka.fi
+358 50 501 4399

1.5. alkaen ilmoitamme voimaan astuvan EU-asetuksen mukaisesti lihan alkuperän kaikissa raa´asta tai pakastetusta lihasta itse valmistamissamme ruoissa. Ruokalistoilla käytämme merkintää: (lihan alkuperä: Suomi) / (lihan alkuperä: Ranska).
Englanninkielisillä listoilla käytämme pelkkiä lyhenteitä (fin, fra, ger). Ajankohtaiset alkuperätiedot löydät ravintolastamme paikan päällä löytyvistä lounaslistoista.’