Ohita navigaatio

Pihka Sompa

KOKOUKSET | MEISTÄ

Pihka Sompan lounas koostuu poikkeuksellisen kattavasta Vihreästä pöydästä, täynnä erilaisia sesongin kasviksia ja salaatteja, päivän keitosta sekä lämpimistä liha- tai kala- ja kasvisruoista.  Pihkassa on aina tarjolla gluteenitonta ja laktoositonta lounasta. Huomioimme pyydettäessä myös muut erikoisruokavaliot.

Päivän lounas

perjantai 22.1.

Sileää punajuurikeittoa ja smetanaa L,G

Hampurilaisia á la Sompa;
– Rotuhärän jauhelihapihvejä / vegepihvejä
– Cheddaria, ranskalaisia, BBQ-majoneesia, marinoitua sipulia, coleslawta, tomaattia ja suolakurkkua

Valikoima oman leipomon leivonnaisia

Lounas tarjolla klo 11-14.00

Koko pöytä 10,90 €
Vihreä pöytä + keitto 9,90 €

Avoinna tänään 11-14

Viikon lounas

maanantai 18.1.

Kermaista kalakeittoa L,G ja mallasleipäkrutonkeja L

Mustaa makkaraa ranskalaisittain; palvikyljen kanssa karamellisoitua sipulia, puolukka-aiolia ja dijon-perunamuusia L,G

Taginea nyhtökauralla V,M yrttijogurttia L,G ja couscousia V

Minttu-mangolassia L,G

tiistai 19.1.

Samettista brie-porkkanakeittoa ja auringonkukan versoja L,G

Bulgogia; härkäpataa korealaisittain, kimchiä ja riisiä M,G

Meksikolaista tofu-vegepata V,G, quesadilloja L ja papuriisiä L,G

Suklaamoussea ja passionsiirappia L,G

keskiviikko 20.1.

Kaali-jauheliha keittoa M,G 

Cajun-paahdettua kotimaista kirjolohta M,G, sitruuna-kermaviiliä L,G ja yrttiperunoita V,G,M

Palak paneeria ja riisiä L,G

Toscapiirakkaa L

torstai 21.1.

Romescokeittoa M,G

Seesam-possuwokkia M,G ja teriyakinuudeleita M

Talon pinaattilettuja L, puolukkaa ja raejuustoa

Marjarahkaa kotimaisista marjoista L,G

perjantai 22.1.

Sileää punajuurikeittoa ja smetanaa L,G

Hampurilaisia á la Sompa;
– Rotuhärän jauhelihapihvejä / vegepihvejä
– Cheddaria, ranskalaisia, BBQ-majoneesia, marinoitua sipulia, coleslawta, tomaattia ja suolakurkkua

Valikoima oman leipomon leivonnaisia

25.1 — 31.1

maanantai 25.1.

Omenaista palsternakkakeittoa L,G

Perinteistä nakkikastiketta L ja perunamuusia L,G

Jalotofu-stroganoffia L,G ja ohrapilahvia L

Mansikka-vesimelonismoothieta M,G

tiistai 26.1.

Kolmen juuston keittoa L,G

Paahdettua maissikananrintaa siiderikastikkeessa ja perunagratiinia L,G 

Kasvispaellaa, aiolia ja valkosipuli-portobelloa M,G

Pullavanukasta ja vaniljakastiketta L

keskiviikko 27.1.

Sileää savukalakeittoa ja tuoreyrttikreemiä L,G

Pihkan lihamureketta L, oluessa haudutettua sipulia L ja keitinperunoita

Nyhtökaura-linssicurrya ja jogurttiraitaa L,G

Marjavispipuuroa L,G

torstai 28.1.

Borchkeittoa härän jauhelihasta M,G & smetanaa L,G

Pekonilla maustettua poronkäristystä, puolukkaa ja perunamuusia L,G 

Vegaaninen pasta bolognaise ja oliivi-aurinkotomaattisalsaa V,G

Vaniljarahkaa L,G ja paahdettua granolaa L

perjantai 29.1.

Kirjolohikeittoa thaimaalaisittain ja korianteriöljyä L,G

Lasagnea, rucolaa ja pecorinoa L

Pähkinäinen papu-vihannes nacho bake L

Karkkipäivä

Pihka Sompaa sekä kiinteistön ylimmän kerroksen upeaa juhlatilaa on mahdollista
varata yksityistilaisuuksiin.
Kiinteistön uudet neuvottelutilat ovat myös varattavissa kauttamme.
Kysy lisää: sompa@pihka.fi tai
+358 50 320 9708
Tutustu myös muihin Pihkoihin.


Aukioloajat

  • maanantai 11-14
  • tiistai 11-14
  • keskiviikko 11-14
  • torstai 11-14
  • perjantai 11-14
  • lauantai suljettu
  • sunnuntai suljettu

Yhteystiedot:
Pihka Sompa, Tukkutorinkuja 5, 00580 Helsinki
Kartalla >>
+358 50 320 9708
sompa@pihka.fi

Ilmoitamme EU-asetuksen mukaisesti lihan alkuperän kaikissa raa´asta tai pakastetusta lihasta itse valmistamissamme ruoissa. Ruokalistoilla käytämme merkintää: (lihan alkuperä: Suomi) / (lihan alkuperä: Ranska). Englanninkielisillä listoilla käytämme pelkkiä lyhenteitä (fin, fra, ger). Ajankohtaiset alkuperätiedot löydät ravintolastamme paikan päällä löytyvistä lounaslistoista.